top of page

Dolgozóink

Mi úgy fogunk szeretni, ahogy csak egy nagyi tud!
20180504_161115.jpg
Gabi néni

Katulic Péterné, Gabi néni bölcsődénk vezetője és megálmodója. Korábban egészségügyi dolgozó volt, később babakelengye gyártással is foglalkozott. Két felnőtt lány anyukája és két huncut gyerkőc boldog nagymamája. Családi Napközi Vezetői képzését 2007-ben végezte, kisgyermeknevelői felsőfokú képestését, diplomáját 2013-ban szerezte az Eszterházy Károly Katolikus Egyetemen. 

Nagy álmát, saját bölcsődéjét 2008-ban nyitotta meg. Az elmúlt  években minden erővel azon volt, hogy a bölcsit építse, szépítse, a gyerekeket élményekkel gazdagítsa. Nagy figyelmet fordít a mondókákra, az éneklésre, továbbá szükséges esetekben a korai fejlesztésekre is.

Ica néni

Takács Ilona, Ica néni 1991 óta dolgozik együtt Gabi nénivel, így bölcsődénk nyitása óta a csapat oszlopos tagja. 2008-ban végezte el a Családi Napközi vezetői képzést. Ica néni fontosnak tartja a gyermekek önállóságra nevelését, a nagymozgásos játékokat, ennek köszönhetően a gyerekek nagy kedvence. Következetes és szeretetteljes lénye mindenkit magával ragad.

Peti bácsi

Katulic Péter, Peti bácsi elsősorban bölcsink karbantartásért és működéséért felel. 2008-ban végezte el a Családi Napközi Működtetői képzést, így besegít az ebédeltetésben vagy az udvari felügyeletben is. Igazi nagypapa karakter, a fiúk nagy örömére megmutatja a szerszámokat is, vagy gyakorolja velük a parkolást a játék autókkal.

bottom of page