top of page

Rólunk mondták..

​"Mindenik embernek a lelkében dal van, és a saját lelkét hallja minden dalban. És akinek szép a lelkében az ének, az hallja a mások énekét is szépnek." Babits Mihály

​Jó szívvel ajánlom a Babusgató bölcsit!

Máté a kisfiam  másfél évesen került a bölcsibe, ahol a beszoktatás gyorsan ment és néhány nap után már bent aludt.

Kisfiam rossz evő lévén számomra az egyik legnagyobb aggodalom a bölcsis evése volt, de ezzel már az első napok után sem volt probléma.

A nevelő nénik kedvesek és segítőkészek voltak mindig, sok játék és szoba van viszonylag kisebb csoportokra. Nekem ez fontos volt, hogy ebben az életkorban megkapja a kellő figyelmet az otthonán kívül is.

A gyerekek nagyon sokat voltak levegőn, sokat énekeltek és mondókáztak, nagyon hamar látható volt a kisfiam fejlődése mind beszédben, mind egyéni képességekben.

Ami nekem nagyon tetszett még, hogy rengeteg kedves, szívet melengető program volt, mint Farsang házi fánkkal, Anyák Napja, Karácsony, fotózások, angol oktatás, kirándulások.

Külön kiemelném a vezetőt, Gabi nénit, aki mindig segített nekünk bármilyen kérdésben, támaszkodhattunk a sok éves tapasztalatára és remek ötleteire.

Jó szívvel ajánlom a Babusgató bölcsit!

 

Zsófi, Máté anyukája

Ahova jó volt tartozni

 

Kisfiam 2014-2016-ig járt a Babusgatóba. Nagyon szerettünk odajárni. Nagyon kedvesek és segítőkészek voltak szülőkkel és a gyerekekkel is egyaránt. A fiam kedvencei voltak a kirakók és favonatok, mindig szereztek be neki újabb és újabb játékokat, nagyobb kirakókat, hogy fejlesszék a tudását. Nem volt gond, ha munka miatt kicsit korábban vittük vagy mentünk érte, vagy ha folyt a nózia megszámlálhatatlanszor törölgették vagy szívták le. Egyszóval egy szuper, barátságos és gondoskodó közeg, ahova jó volt tartozni!​

Petra, Beni anyukája

Megkaptam a munka és magánélet egyensúlyát​


Mindkét gyermekem 6 hónapos korától a Babusgató bölcsibe járt. Számomra ez a lehető legnagyobb segítség és biztonság volt, mivel elveszítettem volna a munkahelyemet, ha nem tudok visszamenni dolgozni. Jó volt tudni, hogy a gyerekeim boldogan mennek közösségbe, jó levegőn játszanak egész nap, mindig tanultak egy újabb dalt, megtanulták a közösségbe járás szabályait. A sok év alatt nem csak a gyermekeim érezték jól magukat, hanem én is megkaptam a munka és magánélet egyensúlyát.

Köszönök mindent,

Dalma, Alíz és Ármin anyukája

​Sehol nem tapasztaltam ekkora rugalmasságot!

Második gyermekemnek, 9 hónapos kislányomnak kerestem bölcsit. Nagyon bizonytalan voltam kire bízhatnék egy ennyire picit, végigjártam az összes lehetőséget. A Babusgatóban nyugodt, családias légkör fogadott. Ha valamelyik pici elsírta magát, rögtön megnyugtatta valaki. Én is egyre nyugodtabban tudtam a kislányomat egyre hosszabb időre a bölcsire bízni. Ez Gabi néninek köszönhető, aki nagyon jól tud a picikkel bánni, kedves és gyakorlatias. A szülőkkel is jól tud bánni. Én is megnyugodtam és sosem aggódtam, amikor a kislányom a Babusgatóban volt.

A nap végén mindig részletes visszajelzést kaptam, mi történt aznap. Örömmel újságolták, ha újat tanult vagy humoros dolgott tett vagy mondott a kislányom. Nagyon tetszett, hogy az udvaron a nagyobb gyerekek tologatták álomba a babakocsis kisebbeket és mennyire élvezték, hogy ők is segíthetnek. Sehol nem tapasztaltam ekkora rugalmasságot! Pedig utána is jó volt minden, ahová jártunk.

Judit, Juli anyukája

bottom of page